Potrebujete pomoč?
+386 (0)40 477 471 info@phyto5.si
Phyto5 - Swiss Made

Švicarska linija

»Phytoceutiki« so naravni izdelki za nego kože, izdelani za doseganje točno določenih rezultatov na koži.

Tradicionalni Phytoceutiki

Tradicionalni PHYTO5 "phytoceutiki", tako imenovani "Švicarska linija", so naravni izdelki za nego kože, katerih cilj je doseči točno določene rezultate na koži. Namen in korist naših izdelkov nakazujejo imena in oznake. Naši izdelki so izdelani v Švici iz visokokakovostnih naravnih sestavin. Veliko naših izdelkov iz te linije, je certificirano naravnih, potrjeno s certifikatom ECOCERT®.

Phyto5 Certifikati

Glavne značilnosti avtentičnih izdelkov za nego kože » narejeno v Švici « so, da vsebujejo vse naravne veganske sestavine, sestavine na rastlinski osnovi, vključno z eteričnimi olji, izvlečki rastlin, mineralov, vitaminov, pristne vode iz švicarskih Alp in naravnih patentiranih komponent. Niso testirani na živalih. Prijazni okolju. Brez glutena. Veganski.

Certificirani naravni izdelki za nego kože, bi vedno morali prikazovati logotip agencije ki opravlja certificiranje izdelkov. Ime izdelka in proizvajalec bi morala biti objavljena na strani agencije ki opravlja certificiranje. Laboratorie Gibro, S.A. iz Švice, ekskluzivni proizvajalec izdelkov PHYTO5, je certificiran s strani ECOCERT® in COSMEBIO® že od leta 2007.

Brezplačna poštninaZa naročila nad 100 EUR.
Možnost vračilaZa original zaprte izdelke.
Varen nakupVaša povezava je šifrirana.
Domov Švicarska linija Izdelki za obraz Izdelki za telo Ageless La Cure Izdelki Kontakt
+386 (0)40 477 471 info@phyto5.si