Potrebujete pomoč?
+386 (0)40 477 471 info@phyto5.si
Phyto5 - Swiss Made

Ageless La Cure

Edinstvene kozmetične rešitve za boj proti staranju kože iz naravnih sestavin, za dosego vrhunskih rezultatov, na popolnoma naraven način.

Popolno in naravno trajanje lepote

Ageless La Cure je večkrat nagrajena linija izdelkov za nego kože. Naši strokovnjaki usmerjajo svoje raziskave v temeljne razloge staranja kože, ter na podlagi ugotovitev, svojim uporabnikom ponujajo izdelke, ki prinašajo znanstveno dokazane rezultate. Linija Ageless La Cure premaga pet glavnih razlogov staranja kože, kožo vrne v ravnovesje, jo zaščiti in ohranja v novi sijoči lepoti. Ageless La Cure linija je bila priznana kozmetika s strani revije La Vogue Magazine ter mnogo zadovoljnih uporabnikov po celem svetu, ki hrepenijo po mlajšem, bolj zdravem ter sijočem videzu.

2015 Indie Beauty Media Group nagrada za najboljši tonik (čistilna pena) in vlažilno sredstvo (ekstremno vlažilna krema) ● "Les Nouvelles Esthétiques Spa Canada" 2014 Nagrada za inovacijo za celotno Ageless La Cure linijo in 2013 "Najboljši izdelek v vseh kategorijah" - nagrada za inovacijo Ageless La Cure Seruma in kreme ● francoski ECOCERT certifikat za naravno kozmetiko od leta 1992 ● Član združenja profesionalnih proizvajalcev naravne, ekološke in okoljevarstvene kozmetike COSMEBIO ● Eksluzivno narejeno v mestu Fleurier, Švica v ekološko certificiranem laboratoriju..

Phyto5 Certifikati

Brezplačna poštninaZa naročila nad 100 EUR.
Možnost vračilaZa original zaprte izdelke.
Varen nakupVaša povezava je šifrirana.
Domov Švicarska linija Izdelki za obraz Izdelki za telo Ageless La Cure Izdelki Kontakt
+386 (0)40 477 471 info@phyto5.si